Over SurinameOso

 

Lobi Sisa Nanga Brada

‘Lieve Zusters En Broeders’ 

Welkom in ‘Het Huis van Suriname’, een inspirerende platvorm ter bevordering van contacten en samenwerkingen. Wij hebben ons eigen pand aan de Hooidrift 169b te Rotterdam, waar men kan komen voorlopig nog op afspraak om zich thuis te voelen te midden van Surinaamse Kunst en om Ondernemerschap, Cultuur, Educatie en Toerisme (KoCeT) te beleven, te bereiken, te ervaren en te delen met mensen vanuit grote betrokkenheid met Suriname en Nederland. Wat begon als een idee, is zich aan het ontwikkelen tot de mooie Stichting: SurinameOso. Wij willen het mooie van de twee werelden bij elkaar brengen, zodat het groter publiek in Nederland kan genieten, ervaren, beleven en meebouwen aan Suriname, maar andersom ook dat het Surinaamse volk kan ervaren en genieten van Nederland. Middels SurinameOso willen wij o.a. een wezenlijke bijdrage leveren aan een inclusieve maatschappij.

Team SuOso

Annie Zinhagel

Voorzitter

Wendell Zinhagel

Penningmeester

Mauritcia Jacott

Event- en conceptmedewerker

Gemma Braaf

Event medewerker

Accordion item title

Mildred Cairo

Missie

SurinameOso wil invulling geven aan de centrale plek in de Nederlandse maatschappij, waar men zich thuis en vrij kan voelen om te beleven, bereiken, ervaren en delen met Suriname in gedachte als grote gemene deler. SurinameOso wil de juiste balans brengen tussen verleden, heden en toekomst en de rijkdommen van natuur, kunst en cultuur van Suriname tonen en laten ervaren.

Visie

SurinameOso als concept oprichten op meerdere locaties in de wereld waar er een grote Surinaamse samenleving leeft; teneinde bij te dragen aan het verspreiden van kennis, cultuur, natuur en ontwikkelingen over Suriname.

Partner-Organisatie/Sponsors/Donateurs

Hermitage Amsterdam

SurinameOso is een creatieve en inspiratievolle organisatie, die mensen bindt en verbindt, die zelf initiatieven neemt en waar steeds weer innovaties de kern vormen om nieuwe dingen te ontdekken. Dit kost inzet en bevlogenheid, maar levert mooie ontmoetingen in kleiner gezelschap op en natuurlijk ook grotere bijeenkomsten om iets te vieren.

Daarom zullen we ook Funding gebruiken om onze positie te versterken met betrokken, deskundige en unieke samenwerkingspartners voor subsidies en sponsoring (we maken dan samen het pakket in overleg), maar natuurlijk ook voor donaties (vrienden van SurinameOso) en voor ondersteuning in Natura.

Kortom dit maken we net zo dynamisch en verrassend als we samen kunnen zijn!

Shopping Cart